Om oss

 

Varumärket Silvana Christi lanserades 2003 och focuserar sig på två koncept. Tillverkning av unika brud-, fest-, aftonklänningar och tillhörande accessoarer samt tillverkning av modeller enligt kundens egna mått och önskemål.

 Varje klänning och accessoar tillverkas huvudsakligen som hantverk. I produktionen används fina material från en stor selektion av silk, chiffong, organza, satin, sensuella fransk och italiensk spets, handgjorda embroiderier av pärlor med äkta Swarovski kristaller.

Silvana Christi erbjuder egna individuella design accessoarer, som t.ex. schalar, slöjor, huvudbonader, boleros, väskor, skor (handgjorda av spets och satin), gästböcker, ringkuddar, bildekorationer, bord dekorationer, presenter för gästerna, korgar för brudtärnorna etc. samt accessoarer som tillverkas för kunden enligt egna önskemål, enligt materialerna och färgerna som används I tillverkningen av klänningen.

På detta sätt får kunden en fin helhet till festen, som resonerar med individualiteten hos parterna.

Varje klänning, ända intill den minsta accessoaren tillverkas med noggranhet och med höga kvalitetskriterier, garanterade av en grupp av professionella sömmerskor som bland annat arbetat för Cymbeline och Radiosa.
Vår mission är att skapa kläder där stil, kvalitet, unikhet och individualitet möter och som gör din tillställning oförglömlig!

Silvana Christis design klänningar har setts i flera evenemang, modevisningar och bröllopsmässor. Klänningar har även tillverkats för gästerna inför Självständihetsdagen på Slottet.

”Den initiala tanken med varje klänning är den konstnärliga strävan till skönhet. Den största glädjen är att bevittna hur resultatet av mitt arbete skapar glädje för dess användare. Vad kan vara mer underbart än att inse att du gjort en annan människa lycklig och festen lite vackrare.” Silvana

 

© silvanachristi.fi. Alla rättigheter reserverade.
Web design by M-Design