Morsiuspuvut

Silvana Christi suunnittelee Helsingissä ylellisiä ja yksilöllisiä hääpukuja. Morsiuspuvut valmistetaan mittatilauksesta asiakaan toiveiden mukaan.

Haluatko klassisen, romanttisen tai modernin puvun? Meillä voit itse määritellä puvun tyylin, valita puvun kangastyypin ja värin. Voit päättää haluatko pitsikoristeet, helmi- tai Swarovski kristallien kirjailun. Koko prosessin aikana ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa ja neuvoo sinua luomaan oman persoonan ja vartalon mukaisen mallin. Saat meiltä hääpuvunh enkilökohtaisen suunnittelupalvelun joka toteutetaan alusta loppuun.

Hääpuvun valmistuksen yhteydessä ehdotamme asiakkaalle hänen omien toiveiden mukaan suunniteltuja yksilöllisiä designvarusteita kuten käsintehtyjä huiveja, huntuja, pääkoristeita, boleroita, laukkuja, kenkiä (pitsistä ja satiinista), vieraskirjoja, sormustyynyjä, hääautokoristeita, pöytäkoristeita, vieraslahjoja, koreja kaasoille ym. tarvikkeita puvun valmistuksessa käytettävien materiaalien ja värien mukaisesti.

Näin asiakas saa hienon kokonaisuuden juhlaan, joka myötäilee hänen yksilöllisyyttään.

Missiomme on luoda vaatteita joissa yhdistyvät tyyli, laatu, ainutlaatuisuus, yksilöllisyys ja joka luot ilaisuudestasi unohtumattoman

 

Mittatilauksen lisäksi, studio tarjoaa myös oman uniikin hääpukumalliston joka on suoraan sovitettavissa rekistä.

Luonto, erilaiset materiaallit, pukuhistoria ja sadut ovat vaikkuttavat lähteet mistä saamme inspiraatiota pukuhimme.

Studiossame on mallikappaleita koossa 36, 40, 42 ja 46. Jokainen pitsipukumme on valmistettu uniikeista vintage-pitseistä, kierrätys- ja uusiomateriaalista. Uusille tilauksille meillä on tarjolla muita ainutlaatuisia pitsikankaita.

 

On mahdollista myös ostaa mallikappale suoraan rekistä jos koko on sopiva. Puvuissa on isompia saumavaroja joka mahdollistaa 1-2 numeroa isomman koon. Tarjomme asiakkaillemme myös korjauspalvelua.

Tervetuloa studiollemme Ullanlinnaan sovittamaan mallistoamme!

Hääpukumallistomme on myyttävässä myös Verkkokaupassamme.

 

© silvanachristi.fi. kaikki oikeudet pidätetään
Web design by M-Design