Morsiuspuvut

Silvana Christi suunnittelee Helsingissä ylellisiä ja yksilöllisiä hääpukuja. Morsiuspuvut valmistetaan mittatilauksesta asiakaan toiveiden mukaan.

Haluatko klassisen, romanttisen tai modernin puvun? Meillä voit itse määritellä puvun tyylin, valita puvun kangastyypin ja värin. Voit päättää haluatko pitsikoristeet, helmi- tai Swarovski kristallien kirjailun. Koko prosessin aikana ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa ja neuvoo sinua luomaan oman persoonan ja vartalon mukaisen mallin. Saat meiltä hääpuvun henkilökohtaisen suunnittelupalvelun joka toteutetaan alusta loppuun.

Hääpuvun valmistuksen yhteydessä ehdotamme asiakkaalle hänen omien toiveiden mukaan suunniteltuja yksilöllisiä designvarusteita kuten käsintehtyjä huiveja, huntuja, pääkoristeita, boleroita, laukkuja, kenkiä (pitsistä ja satiinista), vieraskirjoja, sormustyynyjä, hääautokoristeita, pöytäkoristeita, vieraslahjoja, koreja kaasoille ym. tarvikkeita puvun valmistuksessa käytettävien materiaalien ja värien mukaisesti.

Näin asiakas saa hienon kokonaisuuden juhlaan, joka myötäilee hänen yksilöllisyyttään. Jokainen puku pienimpään varusteeseen asti valmistetaan tarkkuudella ja korkeilla laatukriteereillä, jonka takaa joukko ammattitaitoisia ompelijoita jotka ovat työskennelleet mm. Cymbelinille ja Radiosalle. 

Missiomme on luoda vaatteita joissa yhdistyvät tyyli, laatu, ainutlaatuisuus, yksilöllisyys ja joka luo tilaisuudestasi unohtumattoman

 

© silvanachristi.fi. kaikki oikeudet pidätetään
Web design by M-Design