ILTAPUVUT

Silvana Christi Helsinki suunnittelee ja valmistaa hääpukujen lisäksi uniikkeja naisten juhlavaatteita, juhlapukuja  ja iltapukuja eri tilaisuuksiin kuten häihin, tanssiaisiin, vanhojentansseihin, cocktail-tilaisuuksiin, teemajuhlatilaisuuksiin ja linnanjuhliin.

Juhlapuvut valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan mittatilauksesta. Puvun materiaalin asiakkaat voivat valita laajasta korkealaatuisten kankaiden valikoimasta ja väreistä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa asiakaitamme henkilökohtaisesti luomaan omaan persoonaan sopivan mallin.

Tarjoamme häävieraille, kuten esimerkiksi kaasoille ja morsiamen äidille kokonaisuuden, jossa pukujen tyylit ja värit sopivat hääteemaan. Jokainen puku pienimpään yksityiskohtaan asti valmistetaan tarkkuudella ja korkeilla laatukriteereillä. Tämän takaa joukko ammattitaitoisia ompelijoita jotka ovat työskennelleet mm. Cymbelinille ja Radiosalle. 

Missiomme on luoda vaatteita joissa yhdistyvät tyyli, laatu, ainutlaatuisuus, yksilöllisyys ja joka luo tilaisuudestasi unohtumattoman. Silvana Christi designpukuja on nähty useissa tapahtumissa, muotinäytöksissä ja häämessuilla. Pukuja on valmistettu myös itsenäisyyspäivän Linnanjuhlien vieraita varten.

Olemme avoinna ajanvarauksella. Ajan voit varata netistä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita numeroon 040 826 9905.

 

© silvanachristi.fi. kaikki oikeudet pidätetään
Web design by M-Design