Meistä

silvana i

Unelmiesi hääpuvun valinta on yksi tunteellisimmista hetkistä ja epäilemättä muisto joka jää mieleen. Lähes jokaiselle tämä prosessi on kokonainen filosofia.

Ensimmäisellä käynnillä luonnostelemme puvun mallin ja otamme mitat. Voit tuoda mukanasi kuvia tai piirroksen haluamastasi mallista tai voimme yhtä hyvin lähteä suunnittelussa aivan alusta. Voit myös lähettää meille kuvia etukäteen sähköpostilla, jotta voimme valmistautua tapaamiseemme paremmin.

Yleensä ensimmäinen sovitus kestää 60-90 minuuttia. Meillä on muutamia sovituspukuja, joiden avulla voimme kokeilla sopivaa mallia, tarkistaa mittasuhteita ja materiaaleja. Tarkennamme tyylin, valitamme kankaat ja koristelut toivomustesi mukaan. Samalla teemme puvun luonnoksen, otamme mitat ja tarkennamme puvun valmistusaikataulun. Sovitukseen on hyvä tuoda alusvaatteet ja kengät sellaisilla koroilla joita käyttäisit häissä sillä niiden mukaan otetaan mitat.

Sovitus voi kestää pidempään jos puvun lisäksi suunnitellaan asusteita (esimerkiksi huntu, viitta, bolero) ja hääpaikan koristelua jossa voidaan käyttää esimerkiksi puvussa olevaa kukkaa tai muuta teemaa. Kannatta siis varata tarpeeksi aikaa niin että kaikki olisi otettu huomioon. Jos olet raskaana, on hyvä että kerrot siitä käynnin yhteydessä jotta voimme huomioida vartalon muutokset ja kaikki tarvittavat korjaukset.

Puvun valmistusaika on noin 90 kalenteripäivää.
Kun puku on valmiina, soitamme sinulle ja varaamme sovitusajan ja tarvittaessa teemme lisäkorjauksia. Korjaukset tehdään asiakkaan vartalon mukaan (tarvittaessa rinnanympäryksen, vyötärön tai lantion kohdalla) ja lyhennykset tilaisuudessa käytettävien kenkien tai omien toiveiden mukaan.

Puvusta maksetaan ennakkomaksu, joka on puolet arvioidusta hinnasta ennen työn aloittamista. Loppusumma maksetaan kuin puku on valmiina. Pukujen hinnat vaihtelevat luonnollisesti materiaalin ja mallin mukaan. Saat arvion hinnasta suunnittelukäynnillä ennen tilauksen allekirjoittamista. Hinta sisältää suunnittelun, kankaat, kaavoituksen, ompelun, sovitukset ja korjaukset. Esimerkkihinnat: lyhyt juhlapuku alk. 350 e, lyhyt morsius- tai iltapuku alk. 500 e, pitkä morsiuspuku alk. 1000 e.

20090113Rakkaat tulevat morsiamet! Muistattehan että puvun valinta on yksilöllinen päätös. Toivomme että unelmien hääpuku olisi niin ihana, että se herättäisi miellyttäviä tunteita ja muistoja!

Hääpuvun lisäksi meiltä saat myös juhlapuvut häihin, häätarvikkeet, pitkät iltapuvut ja muut juhla-asut.
Ota yhteyttä, olemme valmiina palvelemaan sinua: Silvana Christi, Merikatu, Helsinki, puh 0408269905.

 

© silvanachristi.fi. kaikki oikeudet pidätetään
Web design by M-Design