Tilaus

 

Mallistopuvun valmistus

Varaamalla sovitusajan pääset sovittamaan rauhassa sillä studiomme on varattu vain sinulle. Sovitukseen voi tulla yksin tai muutaman makutuomarin kanssa. Sovitus on maksuton.

Studiossame on mallikappaleita koossa 36, 40, 42 ja 46. Jokainen pitsipukumme on valmistettu uniikeista vintage-pitseistä, kierrätys- ja uusiomateriaalista. Uusille tilauksille meillä on tarjolla muita ainutlaatuisia pitsikankaita.

Malliston hääpuku olisi hyvä tilata 3-8 kuukautta ennen häitä riippuen ajankohdasta. Nopeat tilaukset onnistuvat jopa kuukauden toimitusajalla, joten aina kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä.

Tilaamalla hää-/juhlapuvun meiltä, suunnittelemme yhdessä hääpuvun valmistusaikataulun. Kaikki pukumme tehdään mittojen mukaan ja sovituksia tulee yleensä muutama kerta.

On mahdollista myös ostaa mallikappale suoraan rekistä jos koko on sopiva. Puvuissa on isompia saumavaroja joka mahdollistaa 1-2 numeroa isomman koon. Tarjomme asiakkaillemme myös korjauspalvelua.

Tervetuloa studiollemme Ullanlinnaan sovittamaan mallistoamme!                                                                        VARAA AIKA MALLISTOPUVUN SOVITUKSEEN

 

Hää-/juhlapuvun teettäminen

KONSULTAATIOMALLIN SUUNNITTELU JA MITTOJEN OTTO

Oman mallistomme lisäksi suunnittelemme ja valmistamme hääpukuja myös asiakkaan toiveiden mukaan. Puvun suunnittelu kannatta aloittaa hyvissä ajoin ja varata aikaa. Yleensä se on noin 3 kk-vuosi ennen tilaisuutta. Nopeat tilaukset onnistuu jopa kuukauden toimitusajalla, joten aina kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä.

Hää-/juhlapuvun teettäminen mittatilauksena alkaa konsultaatiosta, jossa yhdessä toiveittesi mukaan lähdemme ideoimaan pukuasi. Voit myös tuoda tai lähettää sähköpostitse kuvia haluamastasi mallista. Konsultaatiossa piirrämme sinulle luonnoksen puvusta ja otamme mitat. Mittojen ottamiseen tarvitset juhlakengät, alusasun ja rintaliivit, koska ne vaikuttavat puvun istuvuuteen. Kankaita voit valita meidän omasta valikoimastamme tai tuoda kangasliikkeestä ostettu kangas. Kuin malli ja kankaat on valittu, saat niiden perusteella arvion hinnasta ennen tilauksen tekemistä. Konsultaatio on maksuton.

Tervetuloa studiollemme Ullanlinnaan!

 

                                                                                      VARAA AIKA KONSULTAATIOONHÄÄ-/JUHLAPUVUN VALMISTUS MITTATILAUKSENA

Puvun valmistus aloitetaan tekemällä prototyyppi. Proton sovituksella katsotaan vartalon mittasuhteet, merkataan tarvittavat korjaukset. Tässä vaiheessa on mahdollista vielä tehdä muutoksia puvun malliin.

Seuraavalla käynnillä sovitetaan kuosittelusta valmistettu puku varsinaisella kankaalla.
Varsinaista pukua sovitetaan eri valmistusvaiheissa yleensä muutama kerta. Tarvittaessa tehdään lisäkorjauksia. Sovituksissa varmistetaan puvun täydellinen istuvuus asiakkaalle.

Puvun mukana saat hengittävän pukupussin sekä kirjallisen säilytys- ja pesuohjeen.

Mittatilaushääpuvun hintaan kuuluu konsultaatio, mallin suunnittelu ja kaavoitus, ompelu, materiaalit, kaikki sovitukset sekä sovituskorjaukset. Mittatilauspukujen hinnat alkavat 1000 eurosta ja keskihinta puvuille on 1500-2000 euroa.

Olemme avoinna ajanvarauksella. Ajan voit varata myös netistä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita numeroon 040 826 9905.

Verkkokaupastamme https://holvi.com/shop/HAAPUOTI/ voit tilata myös morsiusasusteita ja häätarvikkeita.

 

© silvanachristi.fi. kaikki oikeudet pidätetään
Web design by M-Design