Hääpuvut, morsiuspuvut, juhla-asut ja iltapuvut Helsinki

Silvana Christin tuotemerkki on perustettu vuonna 2003 ja keskittyy kahteen alueeseen. Uniikkien morsius-, juhla- ja iltapukujen ja häätarvikkeiden valmistukseen sekä niiden teettämiseen asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan.

Jokaisen Silvana Christin puvun ja asusteen valmistus tehdään pääsääntöisesti käsityönä. Valmistuksessa käytetään hienoja materiaaleja isosta valikoimasta silkkiä, sifonkia, organzaa, satiinia, aistikkaita ranskalaisia ja italialaisia pitsejä, helmien käsin kirjontaa aidoilla Swarovski kristalleilla.

Silvana Christi tarjoaa itse suunniteltuja yksilöllisiä designvarusteita kuten huiveja, huntuja, pääkoristeita, boleroita, laukkuja, kenkiä (käsintehtyjä pitsistä ja satiinista), vieraskirjoja, sormustyynyjä, autokoristeita, pöytäkoristeita, vieraslahjoja, koreja kaasoille ym. sekä häätarvikkeita jotka valmistetaan asiakkaalle hänen omien toiveidensa mukaan, puvun valmistuksessa käytettävien materiaalien ja värien mukaisesti.

Näin asiakas saa juhlaan hienon kokonaisuuden, joka myötäilee hänen yksilöllisyyttään.

Joukko ammattitaitoisia ompelijoita, jotka ovat työskennelleet mm. Cymbelinille ja Radiosalle ompelevat jokaisen puvun pienintä yksityiskohtaa myöten tarkkuudella ja korkeilla laatukriteereillä.

Missiomme on luoda vaatteita, joissa yhdistyvät tyyli, laatu, ainutlaatuisuus, yksilöllisyys ja jotka luovat tilaisuudestasi unohtumattoman!

Silvana Christin designpukuja on nähty useissa tapahtumissa, muotinäytöksissä ja häämessuilla. Pukuja on valmistettu myös itsenäisyyspäivän Linnanjuhlien vieraita varten.

”Jokaisen pukuni lähtökohtana on taiteellinen pyrkimys kauneuteen. Suurin ilo on nähdä miten työni tulos kantaa iloa sen käyttäjälle. Mikä on sen ihanampaa kun nähdä että olet tehnyt jonkun ihmisen onnelliseksi ja juhlasta hieman kauniimman” Silvana
 
Hääpuku -tyylejä Google Plus -sivuillamme, joko olet tutustunut?

 

YKSILÖLLISIÄ JUHLAPUKUJA

Meiltä on nyt mahdollisuus tilata juhlapukusi haluamallasi kankaalla ja värillä. Pyydä tarjous tai tule käymään muotistudiossamme. Varaukset sovitukseen p. 040 826 8805.

VIERASLAHJAT

Yllättäkää häävieraanne ainutlaatuisilla vieraslahjoilla. Tutustukaa valikoimaamme.

HÄÄMUOTI 2018

MITEN YHDISTETÄÄN ASUSTEET HÄÄPUVUN KANSSA?

MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR

KURVIKAS HÄÄPUKUMUOTI
Naisellisia ja hoikenttavia pukumalleja. Meillä nyt JOULUTARJOUS -50% UUDEN PUVUN HINNAN VALMISTUKSESTA. Valmistamme pukuja kuvan tai mallin mukaan. Soita ja tilaa aikaa puh. 0408269905

SYKSYN 2017 HÄÄPUKUTRENDIT

Kevään 2016 hääpukutrendit
Kukkia, pitsiä, tylliä, pitkiä hihoja, sydämen muotoisia ja V- muotoisia kaula - aukkoja.
Ihastuttavia ja satumaisia malleja.

Love You Too - kilpailun voittaja  

Haluatko glamouria ja luxusta hääjuhlaasi?
 
Häätrendit 2016
Vuoden 2016 morisiuspuvut ovat keveitä ja ilmavia: peitetty decolte pitsillä ja tyllillä.
Boheemi tyyli ja paljastava iho romanttisten pitsien alle.


Morsiusmuoti syksy 2015
Morsiusmuoti 2015 tarjoaa kauniita helmi-, kristalli- ja strassikoristeellisia hääpukuja.
Merenneitomalli sekä leveähelmaiset ja pitsihihaiset puvut ovat huippumuodikkaita.
8 hämmästyttävää morsiuspukua syksyn häihin. Naisellisia siluetteja, romanttisia pitsiä ja unenomaisia kukkien kuvioita.

Boheemi tyyli:
nykyaikaiselle vapaasti hengittävälle naiselle, joka haluaa erottua massasta.
Pitsimäinen morsiuspuku on erinomainen valinta aistikkaalle boheemimorsiamelle.

 

© silvanachristi.fi. kaikki oikeudet pidätetään
Web design by M-Design